Ze staan op het dak

Het duurde even, maar de bijen bij Coolblue staan op het dak. Om te zorgen dat ze stevig staan, genoeg ventilatie mogelijkheden hebben en alle weersomstandigheden aankunnen, moest er het een en ander geregeld worden. Maar ze staan vast en zijn begonnen met vliegen. Ondertussen is er ook al de eerste honing afgekomen. Dit hebben ze gehaald op de plek waar ze hebben staan wachten om naar Coolblue te mogen.

De bijen hebben nog wel de honingkamer op het dak staan. Er wordt nog even gewacht met de laatste honingramen weg te halen. Zo kan er goed gekeken worden of er nog een laatste dracht is in de omgeving en de bijen uiteraard nog voer hebben voor zichzelf. We zitten namelijk al aan het einde van het seizoen. De voorbereidingen voor de winter gaan bijna beginnen.

Bij de plaatsing heb ik uiteraard ook een vlog gemaakt, maar helaas is deze vlog mislukt. Er zijn wel foto’s en die deel ik uiteraard graag. Volgende week een controle om te zien of de reis goed is gegaan. Dan pakken we uiteraard de camera er weer bij.

DCIM\100GOPRO\GOPR0426.JPG
DCIM\100GOPRO\GOPR0429.JPG

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *