Ze staan er

Eindelijk mochten de bijen naar de plek waar ze al zolang op moesten wachten. Vandaag, 7 juli, is de bijenkast geplaatst bij de Rabobank in Apeldoorn.

Een mooie plek op het groene dak. De bijen mochten vandaag invliegen en volgende week gaan we eens kijken hoe de reis is gegaan. Of ze veilig overgekomen zijn en of de koningin het goed heeft gered.

Het volk is van het Carnica ras en van de lijn Troiseck 1075. Een mooie lijn. De bijen hebben de eerste maanden nog op de thuisbasis van imkerij Sterke Bij mogen staan en nu staan ze voorlopig in Apeldoorn.

Leuk, dat ze er staan, maar hoe weet de rest van de wereld dat? Nou, door deze pagina te blijven volgen. Want regelmatig zal er een vlog gemaakt worden. Niet iedere keer, maar vaak genoeg om mee te kijken in de kast bij de Rabobijen. Vandaag het eerste filmpje op locatie van de plaatsing. Ik heb vandaag niet in de kast gekeken. Een reis brengt stress mee en dus gaan we geen extra stress veroorzaken door de kast te openen op een plek waar ze nog niet weten hoe ze thuis moeten komen.

Kijk mee en volg de bijen op www.bijenhuren.nl

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *