Passie voor Whisky heeft geen plaats voor eigen bijen. Toch wilden ze graag iets met bijen. Zij adopteren daarom twee bijenkasten en alles is ook te volgen op hun eigen bijenpagina op de website van Passie voor Whisky. De bijen zijn van de Carnicalijn Sklenar en staan in Drenthe bij een bistro. De oorspronkelijke lijn komt uit het wijndeel van Oostenrijk. De bijen zijn geplaatst in 2020. Maar ze adopteerden in 2019 ook al 1 kast.

Blog met video’s 2020

Nieuws i.v.m. het Coronavirus Civid-19

Op dit moment staan de nieuwe bijen nog niet bij de nieuwe klanten. Maar de planning is wel dit eind maart, begin april te doen. Omdat het voor sommige gebouwen onzeker is dat ze open zijn, worden de bijen voor locaties waarbij ik een gebouw in moet, tijdelijk bij mij gehouden. Tot het zeker is dat jullie gebouw toegankelijk is en blijft om de bijen te kunnen verzorgen. Updates, filmpjes etc. worden gewoon gemaakt en gedeeld op mijn eigen locatie. Bijen buiten de gebouwen, waar ik gewoon bij kan, worden wel geplaatst. Bij de controles van Bijen Huren is er geen contact met mensen. Er is ook niets bekend of bijen het virus kunnen overbrengen en dit is volgens de laatste berichten ook hoogst onwaarschijnlijk.

Wil u als nieuwe klant bijen huren? Dan kan dat gewoon. We zullen per Skype/Google duo/Whats-app video/Facetime of en ander videogesprek een eerste gesprek hebben. Bij twijfels of vragen, gewoon even contact opnemen.