Verzenden

Uw bestelling wordt binnen 3 dagen verzonden. Afhankelijk van de gekozen verzendoptie kunt u uw bestelling tussen 2 en 5 dagen verwachten.
Verzending geschied via PostNL of DHL. In het bestelvenster kunt u tijdens het afrekenproces hiervoor een keuze maken.
U kunt de bestelling ook afhalen. Hiervoor geldt een korting. Afhalen kan alleen op afspraak. Na uw bestelling neemt Peter Sterke, van Sterke Bij, contact met u op.

Retourneren

Wanneer het product niet het bestelde product is, kunt u contact opnemen om het niet gewenste product retour te sturen. Het product mag niet geopend zijn. Voor vragen over retourneren van producten en mogelijkheden kunt u contact opnemen via het contactformulier. Wanneer overgegaan wordt tot retourneren van uw bestelling dan wordt u een herroepingsformulier toegezonden.

Honing

De honing van Sterke Bij komt rauw uit de kast. Het vochtgehalte wordt gemeten en op basis van deze uitslag wordt de houdbaarheidsdatum vastgesteld. Aan deze honing wordt niets toegevoegd. Honing is een natuurproduct en kan elke keer anders smaken. De Bijenkasten staan niet bij een bepaalde drachtplant. Hierdoor zal de honing een mix zijn van bloemen die de Bijen in die periode hebben gevonden.
LET OP! Geef geen honing aan kinderen onder de 12 maanden.
Het verwarmen van honing boven de 40 graden vernietigd belangrijke enzymen. Is de honing aan het versuikeren, dan kunt u pot met honing au bain marie verwarmen. Let op dat de temperatuur onder de 40 graden blijft.

Betaling

Betaling van de producten via de website gaat via onze rekening bij Mollie. U kunt kiezen uit Ideal, PayPal en Overboeking.
Wanneer u de producten komt afhalen in Drenthe, dan krijgt u €0,50 korting. Afhalen kan alleen op afspraak. U betaalt vooraf. Uw bestelling wordt dan apart gezet.
Wilt u een factuur met BTW? Neem dan contact op.

Sterke Bij

Sterke Bij en Sterke Honing zijn een onderdeel van Mijn Sterke Producties. Alle diensten van Mijn Sterke Producties zijn terug te vinden onder Sterke Groep.

Bijen

De bijen van Sterke Bij zijn Carnica-bijen. Deze bijen zijn zachtaardig. De Bijen worden gehouden in houten en kunststofkasten. Deze zijn allen van milieuvriendelijk materiaal gemaakt. De kasten worden geoogst d.m.v. een flow systeem. De honing komt direct uit de kast. Daarnaast wordt ook nog gewerkt met traditionele honingramen