Een tijd geleden

Alweer een hele tijd geleden dat ik iets plaatste op deze plek. Tijd voor een update.

Het was een fijn bijenjaar in 2018, maar nu zijn we toch alweer in 2019. Ik ben ongelooflijk ver in het houden van bijen en mag al regelmatig anderen van adviezen voorzien. Je kunt bij mij nu bijen adopteren in verschillende mogelijkheden en bijen huren staat ook klaar om te starten.

Ik ben wekelijks, zo niet dagelijks wel even met bijen bezig. Niet met de bijen zelf op dit moment, want we zitten nog in de winter, maar met alles er omheen. Iets waarvan ik nooit had gedacht het zo leuk te vinden. Ik sta op het punt om een grote partij nieuwe kasten te bestellen en ook komt er een flinke uitbreiding in volken. In 2019 heb ik ene tweede standplaats en natuurlijk de plekken waar ik ingehuurd ben om bijen te plaatsen. Gaat dit mijn fulltime baan worden? Geen idee. Wel leuk, maar geen illusies. Ik blijf doen wat ik leuk vind en beleef heel veel plezier aan de bijen.

Ik probeer wat vaker te posten het komende jaar. Voor nu, ondanks het rare mooie weer, nog even wachten. Eind maart moet het los gaan.

1 Comment

  • Mark Wester Posted 27/03/2019 21:59

    Goed bezig!

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *