Een tijd geleden

Een tijd geleden

Alweer een hele tijd geleden dat ik iets plaatste op deze plek. Tijd voor een update. Het was een fijn bijenjaar in 2018, maar nu zijn we toch alweer in 2019. Ik ben ongelooflijk ver in het houden van bijen en mag al regelmatig anderen van...

Read more

Flinke stappen verder

Flinke stappen verder

Dat moment dat je niet meer nadenkt, vele valkuilen herkent en mensen jou vragen stellen voor advies. Dat moment is gekomen en ik heb te horen gekregen van een ervaren imker dat ik mij geen beginner mag noemen. Hierbij ben ik dus geen beginnende...

Read more

Honing in verkoop

Honing in verkoop

Eindelijk was het zover. Na een lange werkdag wist ik de energie nog op te brengen om aan het werk te gaan in de bijen. Voor het eerst honing oogsten en ook nog met iets nieuws. De Flow Hive. Het was eigenlijk kinderlijk eenvoudig. Maar toch. Ook...

Read more

Bijna honing

Bijna honing

De website is vernieuwd, maar de blogs ben ik allemaal kwijt. Tijd om dus rustig aan de boel weer te vullen. Nu kan ik natuurlijk proberen de vorige verhalen weer uit mijn hoofd te halen, maar wellicht leuker om gewoon opnieuw te starten. Vandaag...

Read more

De honingkamer

De honingkamer

Afgelopen weken was het zover. De honingkamer mocht erop en het volk was zo aan het groeien, dat een tweede broedkamer ook geen overbodige luxe was.  

Read more