Beegame

In de wintermaanden ben ik minder met de bijen bezig, maar meer met voorbereidingen voor het nieuwe seizoen en op zoek naar nieuwe toepassingen.

Een leuke nieuwe ontdekking is de Bee Simulator. Een nieuw spel dat op 14 november uitkomt voor de PC, Nintendo Switch, Xbox one en Playstation 4.

Je speelt een bij die zijn volk moet verdedigen en in leven moet houden. Stuifmeel halen, tochten maken en goed in de gaten houden of alles in orde is.

Een mooie manier voor kinderen en volwassenen om te ontdekken wat er in een bijenvolk gebeurt en welke invloed natuur en mens heeft op de bijen en andersom. Het is oktober en ik heb de game nog niet gespeeld, maar ik zal deze zeker proberen. Zo kan ik in de winter toch nog bijen verzorgen.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuws i.v.m. het Coronavirus Civid-19

Op dit moment staan de nieuwe bijen nog niet bij de nieuwe klanten. Maar de planning is wel dit eind maart, begin april te doen. Omdat het voor sommige gebouwen onzeker is dat ze open zijn, worden de bijen voor locaties waarbij ik een gebouw in moet, tijdelijk bij mij gehouden. Tot het zeker is dat jullie gebouw toegankelijk is en blijft om de bijen te kunnen verzorgen. Updates, filmpjes etc. worden gewoon gemaakt en gedeeld op mijn eigen locatie. Bijen buiten de gebouwen, waar ik gewoon bij kan, worden wel geplaatst. Bij de controles van Bijen Huren is er geen contact met mensen. Er is ook niets bekend of bijen het virus kunnen overbrengen en dit is volgens de laatste berichten ook hoogst onwaarschijnlijk.

Wil u als nieuwe klant bijen huren? Dan kan dat gewoon. We zullen per Skype/Google duo/Whats-app video/Facetime of en ander videogesprek een eerste gesprek hebben. Bij twijfels of vragen, gewoon even contact opnemen.