5 april de Rabobank bijen zijn er

De bijen voor de Rabobank in Apeldoorn zijn bij mij aangekomen. Een mooi Carnicavolk van de lijn Troiseck 1075. Een volle bak met bijen en dus al snel klaar voor de honingkamer.

Zover is het nog niet. Ik zet ze eerst nog even neer in de oude kast om in te kunnen vliegen bij imkerij Sterke Bij. Hier worden ze voorbereid voor plaatsing in Apeldoorn.

Deze week komen de bijen in een nieuwe kast te staan. Ze zitten nu in een “ophaalkast”. Zo heet dat niet natuurlijk, maar ik gebruik deze kasten om bijen op te halen. Bijenkasten in Nederlands formaat zijn anders, kleiner dan het formaat dat ik gebruik. ik ga ze dus creatief overzetten in de kast die voor de Rabobank klaar staat.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *