21 april 2020 wat een controle in Pijnacker

Wauw wat een controle was dit. 6 kasten en in alle kasten wat anders te vinden. Volken die het opeens goed doen. Volken die de honingkamer al heel hard vullen. Een volk dat heel groot is, maar toch zich heeft ontdaan van de koningin en doppen heeft aangezet. Nou ja, van alles te zien in de volgende filmpjes. We beginnen bij de middelste kasten en werken zo toe naar de andere.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Nieuws i.v.m. het Coronavirus Civid-19

Op dit moment staan de nieuwe bijen nog niet bij de nieuwe klanten. Maar de planning is wel dit eind maart, begin april te doen. Omdat het voor sommige gebouwen onzeker is dat ze open zijn, worden de bijen voor locaties waarbij ik een gebouw in moet, tijdelijk bij mij gehouden. Tot het zeker is dat jullie gebouw toegankelijk is en blijft om de bijen te kunnen verzorgen. Updates, filmpjes etc. worden gewoon gemaakt en gedeeld op mijn eigen locatie. Bijen buiten de gebouwen, waar ik gewoon bij kan, worden wel geplaatst. Bij de controles van Bijen Huren is er geen contact met mensen. Er is ook niets bekend of bijen het virus kunnen overbrengen en dit is volgens de laatste berichten ook hoogst onwaarschijnlijk.

Wil u als nieuwe klant bijen huren? Dan kan dat gewoon. We zullen per Skype/Google duo/Whats-app video/Facetime of en ander videogesprek een eerste gesprek hebben. Bij twijfels of vragen, gewoon even contact opnemen.